Timmerman

nodig?

Het inhuren van een timmerman kan u veel tijd besparen. Daarnaast beschikt een timmerman over de juiste kennis en tools om uw opdracht goed uit te voeren. Klik op de button hiernaast en vergelijk 6 timmermannen uit uw regio en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Vergelijk offertes Bespaar geld

Prijzen timmerman

Omdat timmerman een beroep is dat niet zoveel meer gekozen word, worden goede en bekwame timmermannen ook steeds schaarser. Een echte goeie timmerman is een specialist in zijn vakgebied en daarom werkt hij meestal ook zelfstandig. De prijs van zo een timmerman kan verschillen, maar een richttarief tussen € 20,00 en € 40,00 per uur is een redelijke prijs. Natuurlijk zal de ervaring van de timmerman wel een rol spelen in de prijs bepaling.

Hoe te onderhandelen over de prijs?

Vindt u de prijs die uw timmerman gaf aan de hoge kant, dan is het altijd goed eerst te onderhandelen alvorens een andere timmerman te zoeken. Let natuurlijk ook altijd erop dat de uurtarief bepaald is exclusief de prijs van het materiaal. Wees bij het onderhandelen over de prijs altijd heel duidelijk over uw verwachtingen en dan vooral met betrekking tot de duur van het project. Wees ook duidelijk over uw verwachting van de afwerking en vraag altijd als de tarieven met of zonder BTW is.

Voordelen van een professionele timmerman

U kunt natuurlijk ook ervoor kiezen een timmerman in te huren die zwart werkt, maar de praktijk heeft uitgewezen dat dit meer nadelen dan voordelen heeft. Daarom is het beter een professionele timmer man in te huren. Want deze timmerman heeft de juiste opleiding genoten en meestal ook de nodige ervaring om uw klus goed op te pakken en af te werken. Een professioneel timmerman heeft ook weet van de verschillende houtsoorten en weet ook precies welke houtsoort bij welke klus past. Een professioneel timmerman heeft alle en de juiste gereedschap voor elke klus, dit gereedschap weet hij ook goed en naar behoren te gebruiken. Ook is het al vaker bewezen dat een ervaren timmerman snel en efficiënt werkt en meestal precies zoals gepland oplevert.

Vergelijk 6 offertes van timmermannen en bespaar tot wel 30% op de kosten.